zondag 17 maart 2013

Van Twuijver incasso werkt voor oplichters Tickets4U

Ik vind dat... je als Van Twuijver Incasso & Gerechtsdeurwaarder wel heel erg om geld verlegen moet zitten wil je met het soort omstreden lui als Tickets4U in zee willen gaan. Ik hoop dat ze blij zijn met 4 tientjes incassokosten voor zaakjes die stinken aan alle kanten...

www.vantwuijver.nl
Van Twuijver Incasso & Gerechtsdeurwaarder
Mr M.J. Koopman, Kandidaat-gerechtsdeurwaarder/jurist
Valeriusstraat 93
1075 EP AMSTERDAM
Telefoonnummer : (020) 305 98 00

www.tickets4u.nl
Tickets4U
Sidney Mantjes
Waal 1
1509 HB Zaandam
06 13779694

Trailer documentaire VARA Rambam over louche ticketbedrijven waaronder Tickets4U:
VARA Rambam, 18 maart 2013, Ned 3
http://www.youtube.com/watch?v=FYLZmKT7Rvo&noredirect=1

12 opmerkingen:

  1. ik krijg altijd mijn kaartje gewoon als ik bij tickets for you bestel (tickets4u.nl)! Is nog nooit mis gegaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha ha, mooi verhaal vriend! Heb je "Tickets4U" wel eens gegoogled? Het internet staat VOL met klachten over Tickets4U! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. haha misschien moet je gewoon betalen, krijg je ook geen deurwaarder aan de deur! google de NUON is, moet je kijken hoeveel klachten daar over zijn!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Van Nuon krijgen vele mensen het tenminste nog lekker warm. Malafide zwarte tickethandelaren zoals Tickets4U voegen werkelijk NIETS toe aan de samenleving.

      Verwijderen
    2. ik ben altijd blij als ik op het laatste moment nog naar een concert kan, ook al is het uitverkocht! ik werk in de zeevaart en weet dus altijd pas op het laatste moment of ik vrij kan krijgen. op deze manier kan ik gewoon nog een kaartje kopen. wel wat duurder, maar ja

      Verwijderen
  4. Ik ken er nog een van Van Twuijver Incasso & Gerechtsdeurwaarder: een zieke en inmiddels overleden oude vrouw in Amsterdam dagvaarden. Fijne jongens daar...

    "Op 18 november 2011, 10 dagen na het overlijden, en 6 dagen na de begrafenis, laat de gemeente Amsterdam zich van haar slechtste kant kennen. Toegevoegd kandidaat deurwaarder Johan Meems, werkend voor gerechtsdeurwaarden Johan Maarten van Twuijver, stopt een dagvaarding in de brievenbus van de dan onbewoonde woning, in opdracht van de gemeente Amsterdam. In de dagvaarding wordt mevrouw E.T. opgeroepen om op 1 december ter zitting te verschijnen.

    Omdat ze op een bepaalde manier best slim zijn bij het deurwaarderskantoor Twuijver stoppen ze op 30 november een tweede dagvaarding in de brievenbus van mevrouw E.T. Dan kunnen ze nl. alle kosten twee keer maken, en twee keer in rekening gaan brengen. Dat is wel prettig voor de op de kleintjes lettende gerechtsdeurwaarder Johan Maarten van Twuijver, zeker in een tijd waarin het economisch niet zo goed gaat. De tweede dagvaarding betrof de verhuurde woning. In beide dagvaardingen wordt wel de geboortedatum genoemd, maar de overlijdensdatum wordt tactisch weggelaten."

    Zie: http://vindenweditnormaal.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Over de Nuon ben ik zeer tevreden, maar over Tickets4U totaal niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ben het helemaal eens met Patricia. Het is een interessante blog met een hoop informatie, bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Onbetaalde factuur

    Incasso kantoor - Wij zijn de besten Incasso bureau. Krijgen Incasso bureau, kantoor, factuur, advocaat, deurwaarder en nog veel meer. Meer info bel +32 (0) 53/70 84 43

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Incasso Bureau - Interius heeft jarenlang ervaring als specialist in incasso voor bedrijven, wij werken voor de meest diverse klanten. Onze service Incasso kantoor en Incasso advocaat.

    Incasso advocaat

    BeantwoordenVerwijderen
  9. As a licensed customs broker in USA, I help car importers in USA everyday to import vehicles to USA to get through the US customs and comply with other emission and safety standards. Get in touch with me for a free consultation.

    BeantwoordenVerwijderen